För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies.
Sök i resultat
Antal träffar 27
Visa per sida1020alla
Sida 1 av 3
N030100BS
Noberu Hair Conditioner - Sandalwood, 250 ml

Nõberu of Sweden Balsam är ett drygt balsam skapat för daglig användning ihop med vårt schampo. Precis som schampot är vårt balsam packat med näring från oljor som argan, oliv och jojoba.

N030101BS
Noberu Hair Shampoo - Sandalwood, 250 ml

Nõberu of Sweden Schampo är ett milt men effektivt schampo skapat för daglig användning. Vårt schampo är drygt och fullt med näringsrika oljor så som argan, jojoba och olivolja. Oljorna återfuktar och ger näring och hår och skalp.

N030107KU
Noberu Classic Paste - Amber-Lime, 100 ml

Nõberu of Sweden Classic Paste är en klassisk hårpasta skapad för att ge ditt hår naturlig glans och en stadga som håller hela dagen och känns flexibel.

N03457BS
Noberu Body Wash - Sandalwood, 250 ml

Det är skillnad på Duschgel och en DUSCHGEL. Vår oljeberikade duschgel rengör effektivt, har en behaglig doft och med våra naturliga oljor så återfuktar den huden samtidigt som den rengör.

N3036BS
Noberu Beard Balm - Regular size - Sandalwood, 60 ml

Nõberu of Sweden Beard Balm vårdar och skyddar ditt skägg mot slitage och andra påfrestningar. För dig som vill ha ett tjockt och fylligt skägg är detta rätt produkt - den både skyddar och binder luft så att skägget faktiskt blir tjockare direkt efter applicering! Har du lätthanterligt skägg funkar balmet dessutom bra som styling

N3433BST
Noberu Moustache Wax - Light hold - Sandalwood, 30 ml

Nõberu of Sweden Light Hold mustaschvax är ett lättarbetat vax för dig som har en mustasch som bara ska ligga på plats utan krusiduller. Vaxet är behagligt parfymerat och är lite mjukare än "Strong Hold" och med lättare stadga.

N4040BS
Noberu Moustache Wax - Strong hold - Sandalwood, 30 ml

Nõberu of Sweden mustaschvax med hård staga är ett klassiskt bivaxbaserat vax för dig som gillar att styla din mustasch. Vaxet är behagligt parfymerat och håller mustaschen på plats hela dagen.

N457035KU
Noberu Fusion Clay Gel - Amber-Lime, 100 ml

Nõberu of Sweden Fusion Clay-Gel Denna produkt är en fusion av en lera och en gele vilket gör att innehållet ser ut och känns som en lera men har stylingegenskaperna från ett vanligt hårgele. Den lämnar ett resultat med medium glans och hård stadga.

N457040
Noberu Face Moisturiser - Amber-Lime, 125 ml

Nõberu of Sweden Face Mouisturiser är en lätt ansiktskräm för män. Innehåller grönt te och vårdande oljor som lämnar din hy återfuktad utan att kännas fet.

N457041
Noberu Cleansing Scrub - Mild Amber-Lime, 125 ml

Nõberu of Sweden Cleansing Scrub är en ansiktspeeling med naturliga korn av vete som skonsamt men effektivt rengör huden på djupet. Kornen hjälper till att exfoliera huden och avlägsnar döda hudceller.

Sida 1 av 3
Start > Sortiment > Nyheter
Annonser