För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies.
Sök i resultat
Antal träffar 9
E469001
E+46 Xtreme Fiber 100ml, st
Ett torrt fibervax perfekt för att forma korta och halvlånga frisyrer. Ger maximal stadga och volym. Gör så här: Applicera vaxet i handdukstorkat hår eller torrt hår. Forma och styla håret i din egen stil.
E469002
E+46 Matte Clay 100ml, st
En super matt vax för att skapa form och struktur. Den ger en bra hold med matt finish. Gör så här: Använd i fuktigt eller torrt hår. Jobba in vaxen i händerna och styla din egen frisyr.
E469003
E+46 Shaper Wax 100ml, st
Ett fibervax för att forma rufsiga frisyrer. Ger håret stadga, volym och glans. Gör så här: Applicera vaxet i handdukstorkat eller torrt hår. Forma och styla din egen stil.
E469004
E+46 Classic Paste 100ml, st
Ett perfekt cremevax som ger dig kontroll, stadga och samtidigt framhäver detaljer i håret. Gör så här: använd en liten mängd av vaxet i vått eller torrt hår och forma frisyren.
E469005
E+46 Fiber Mousse 200ml, st

En volymgivande mousse med fibrer, den ger hållbar volym och struktur till håret vilket gör stylingen håller håller längre.

 

Användning: 

Skaka flaskan väl och tryck ut en klick i hand en, aktivera fibrerna genom att klappa ihop händerna. Fördela moussen i handduks torkat hår.  Den passar alla typer av hår, för lockigt hår ger den volym, och gör det möjligt att krama fram mjuka hållbara lockar med naturlig rörelse. Krama in moussen i ditt handdukstorkade hår och föna torrt med

tratt. Moussen ger dig ett fullgott värmeskydd så du behöver ingen annan produkt.

 

För rakt hår som bara vill ha mer volym passar moussen lika bra. Krama in i det handdukstorkade håret och föna torrt och rakt med rundborste. 

 

Fiber Mousse tar också bort frizzet från ditt hår.

 

E469007
E+46 Dry Shampoo 300ml, st
Torr viktlös pulverspray. Absorberar överflödigt fett och skapar volym och fasthet.Gör så här: Skaka flaskan, håll flaskan ca 8-10cm från håret.  Spraya i hårbotten , vänta några minuter, borsta igenom håret.
E469008
E+46 Hair Spray 300ml, st
Hårspray med massiv glans och stark flexibel stadga som håller hela dagen. Denna hårspray ger håret en icke-klibbig viktlös textur, samt motstår fukt och har en fantastisk doft.
E469009
E+46 Beach Spray 150ml, st
Beach spray ger saltstänkta känslan. Håret blir lä'ttare att styla, håller formen längre och ger sträv och matt struktur med volym som håller en hel dag.
E469010
E+46 Hair Powder 65ml, st
Skaka försiktigt flaskan. Pudra en liten mängd i håret och styla din egen stil. Alternativt fördela i händerna och dra det igenom torrt eller fuktigt hår opch styla.
Start > Sortiment > E+46
Annonser