För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies.

Registrera Dig nedan för att få tillgång till vår e-handel!

För att blir godkänd kund måste Du ha ett aktivt företag som frisör. Detta kontrolleras efter vi mottagit Din registrering, vi skickar ett bekräftelsemail eller ett sms när Din registrering har behandlats. Först när Du är godkänd e-handelskund kan Du se priser och beställa varor.


Har du frågor om registrering når du oss på telefon: eller via e-post: info@har.se.
 
Vid godkännande av registrering lämnar Ni Ert samtycke till att personuppgifterna införs i vårt kundregister samt att vi utför en kreditkontroll.
 
Vi förbinder oss att inte vidarebefordra uppgifter i registret till annan än samarbetspartners inom bolagskoncernen eller i annan utsträckning än vad som anges i lag. 
 
Copyright för produktbilder på denna webbsida tillhör Linette Här i Sverige AB. Dessa får inte användas, såvida inte tillstånd av ägare ges.
 
OBS! Tänk på att om adressen ni anger för varuleverans är er hemadress, att ni måste befinna er hemma på dagtid för att ta emot leveransen. Ange i möjligaste mån salongens namn som leveransadress.
Skriv in din e-postadress så skickar vi ditt lösenord till dig.
Fält markerade med * måste fyllas i.
Show
Registreringsvillkor
Registrering
Vid godkännande av registrering lämnar ni Ert samtycke till att personuppgifterna införs i vårt kundregister. Ni skall iaktta största omsorg om Ert användarnamn och lösenord och får inte lämna ut dem till annan än sådan person som äger rätt hantera dem för kundens räkning. Genom att lämna dina kontaktuppgifter hos oss godkänner du till att vi utför en kreditprövning. Vi förbinder oss att inte vidarebefordra uppgifter i registret till annan än samarbetspartners inom bolagskoncernen eller i annan utsträckning än vad som anges i lag.
Bilder och bildtexter är Linette Här i Sverige AB egendom och får inte kopieras.
Vi kontaktar Dig Dig inom 6 arbetstimmar, då du kommer att kunna börja handla hos oss!
 
Vi hälsar Dig välkommen som kund hos oss!
 
 
 
 
Med hårresande hälsningar
Linette Här i Sverige AB
Start > Skapa konto
Annonser